Ofschoon we met een kleine groep weer bij elkaar kunnen en mogen komen in onze kerken, willen we in dit najaar vanaf donderdag 23 september opnieuw een online Alphacursus aanbieden. Voor veel mensen heeft online iets aantrekkelijks . Je kunt thuis blijven, en soms voel je je via Zoom nog vrijer om over je ervaringen en je geloof te spreken met andere deelnemers aan de cursus dan wanneer je samenkomt in een zaal.

De Alphacursus is oorspronkelijk opgezet voor mensen die vrijwel niets weten over het christelijke geloof. Maar ook als je al wel vertrouwd bent met het geloof en enigszins betrokken bij de kerk, dan kan deze cursus je toch helpen om je geloof te verdiepen. Je leert van elkaar en ook van de videofilmpjes die het eerste deel van de avond getoond worden.Alphacursus

Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: “is er meer, waarom stierf Jezus, hoe kun je geloven, waarom zou je bidden?”

De startbijeenkomst is op donderdag 23 september van 20.00 uur tot 21.30 uur. Daarna nog negen donderdagavonden.

De deelname aan Alpha is vrijblijvend en men kan op elk moment stoppen.
Als u belangstelling hebt kunt u zich melden via het secretariaat van de Sint Annaparochie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.